MŰSZAKI TERVEZÉS ÉS TECHNOLÓGIA

MŰSZAKI TERVEZÉS ÉS TECHNOLÓGIA

Emeléstechnológiai tervek készítése

A 47/1999 GM rendelet szerinti emelési tervet, vagy emeléstechnológiai tervet kell készíteni. A tervek készítésében nem csupán a jogszabályokat vesszük figyelembe, hanem eddigi tapasztalatainknak megfelelően a területenkénti vállalati safety policy előírásokat is vizsgáljuk, és alkalmazzuk.

Vagyonvédelmi rendszerek tervezése és telepítése

Nagy mennyiségű mobil kerítéssel, kidolgozott, lepróbált beléptetési protokollal rendelkezünk. A munkavédelem mellett a szervesen fejlődik a security terület is, hisz jó munkavédelmet csak támogató biztonsággal lehet elérni.

Helyszíni minőségellenőri feladatok ellátása

Az építőipartól a gyártásig a HSE feladatok mellet a helyszíni minőségellenőri feladatok, (műszaki ellenőrzések) ellátásában is támogatjuk partnereinket. Bár a DSS a munkavédelem szakágára épült, műszaki kollégáink professzionálisan építjük minőségellenőri feladatainkat ellátó egységünket.

Megvalósulási dokumentáció készítése

A beruházások, projektek tervezésétől szervesen bekapcsolódunk a projekt életébe. Műszaki kollégáink nem csak nem csak a minőség ellenőri feladatok ellátását végzik, de a projektek zárásán a megvalósulási dokumentáció készítését is.


Technológiai beruházások minőségtervének elkészítése

A beruházások, projektek tervezésekor minőség tervet, minőségbiztosítási tervet kell készíteni, amiben a készítők rögzítik az ököl szabályokat. Segítünk tisztázni ezeket a szabályokat ami anyag, technológia, humán, gép/eszköz stb. kategóriát tartalmaz és természetesen a HSE (munkavédelem, tűzvédelem, környezetvédelem)


BCP készítése

A BCP más néven üzlet folytonossági terv a vállalatok egyik legfontosabb munkavédelem, tűzvédelem, környezetvédelem, katasztrófavédelem által határolt, gyártást és üzletfolytonosságot támogató terület a vállalat bizalmi dokumentuma. Cégünk a HSE szolgáltatás egyik vezető szereplője és a komplex ismeretért több megbízást kaptunk partnereinktől BCP készítésére.