RÓLUNK

munkavédelem célja
Direct Safety System Kft.

Megalakulásunkkor azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy Megrendelőink számára a lehető legmagasabb színvonalon és elhivatottsággal fogunk szolgáltatást nyújtani munkavédelmi, tűzvédelmi és környezetvédelmi területeken, továbbá környezeti és munkavédelmi mérések terén.

Felelős cégvezetés

A dinamikus, irányított és folyamatos fejlődés mellett mindig fontosnak tartottuk a szakmai színvonal megőrzését és a környezetünkért való tudatos felelősségvállalást. Ezt bizonyítják az ISO 9001 és ISO 14001 tanúsítványaink, a NAT akkreditációs biztosság általi tanúsítványaink, és a nagy értékű felelősségbiztosításunk.

Ilyenek vagyunk

Diplomaszerzést követően több éves multi, közép- és kisvállalkozói szférában szerzett tapasztalatok után döntöttünk úgy, hogy megszerzett tudásunkat használva segítjük a vállalkozásokat a tökéletes biztonság és környezettudatosság elérésében.

EHS, munkavédelmi, tűzvédelmi szakértő
Dolgozz nálunk!

Ha szívesen dolgoznál nálunk EHS, munkavédelmi vagy tűzvédelmi szakértőként, küld el önéletrajzod a career@directsafety.hu címre.

Napjaink

Újabb sikeres projekt

Büszkék vagyunk, hogy részesei lehetünk Európa egyik legnagyobb állateledel gyárának, a Nestlé Purina büki beruházásának.

Újabb nyertes beruházások