SZOLGÁLTATÁSOK

munkavedelem
MUNKAVÉDELEM

Teljes körű munkavédelmi szolgáltatásunk során segítséget nyújtunk partnereinknek, hogy a törvény által előírt kötelezettségeiket teljesíteni tudják dolgozóik egészségének megőrzése érdekében.

Tovább olvasom
tuz_eloszto
TŰZVÉDELEM

Tűzvédelmi szolgáltatásaink segítségével a jogszabályi követelmények teljesítésén túl gondoskodhat arról, hogy ne alakulhasson ki tűzeset sem emberi, sem műszaki okok miatt.

Tovább olvasom
kornyezetvedelem_eloszto
KÖRNYEZETVÉDELEM

Környezetvédelmi szolgáltatásunk során segítséget nyújtunk partnereinknek környezetvédelmi kötelezettségeik és céljaik eléréséhez.

Tovább olvasom
zaj_eloszto
MÉRÉSEK

A műszaki felülvizsgálati- és munkahigiéniás mérések teljes skáláján támogatjuk megrendelőinket. Méréseinket I. pontossági osztályú, MKEH által bevizsgált és kalibrált eszközökkel végezzük.

Tovább olvasom
meresek_eloszto
MŰSZAKI TERVEZÉS ÉS TECHNOLÓGIA

A tervek készítésében nem csupán a jogszabályokat vesszük figyelembe, hanem eddigi tapasztalatainknak megfelelően a területenkénti vállalati safety policy előírásokat is vizsgáljuk és alkalmazzuk.

Tovább olvasom
iranyitasi_rendszerek_eloszto
IRÁNYÍTÁSI RENDSZEREK

A vállalatirányítási rendszereknek több eleme lehet (ISO 9001, ISO14001, MSZ 28001, MSZ ISO/IEC 27001), melyek a vállalat egészét képesek átfogni és a működési területeket segíteni.

Tovább olvasom